Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési nyilatkozat

A meganeklub.hu, meganeclub.hu és neklub.hu domainek nevein üzemelő honlapon az adatok megadása önkéntes alapon működik, azok megadása az érintett hozzájárulását jelenti a lentebb részletezett módon történő felhasználásra. Az adatok megadása és kezelése a honlap rendszer használatához szükséges annak érdekében, hogy a felhasználói fiókok egymástól elkülönítve beazonosíthatóak legyenek, és a felhasználók egymással kapcsolatot tudjanak létesíteni. Mindent megteszünk azok biztonsága és sérthetetlensége érdekében és azok kezelésekor a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényben előírtaknak alapján járunk el.

Adatkezelő neve: INFO-PORT NOFER Kft. (1102 Budapest, Kolozsvári u. 45. - Cj.01-09-979124)

Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-105516/2016.

A honlap használatakor a weboldalmotor program a testre szabott kiszolgálás érdekében a felhasználó számítógépén kis adatcsomagot, ún. cookie-t (süti) helyezhet el. Cookie-ban személyes információ nem kerül tárolásra. Amennyiben nem szeretné engedélyezi a cookie-k használatát, letilthatja a böngészője beállításaiban (Beállítások menüpont). Cookie-k tiltása esetén a szolgáltatás bizonyos elemei csak részben, vagy egyáltalán nem használhatóak. A korábban letárolt cookie-kat szintén böngészője beállításainál tudja törölni.

A honlap böngészése folyamán technikai információk kerülhetnek rögzítése statisztikai célokból. (IP cím, látogatás időtartama, felhasználó aktivitása, meglátogatott oldalak, stb). Az adatok maximális tárolási ideje 72 óra, ezt követően visszavonhatatlanul törlésre kerülnek. Ezen adatokat az adatkezelő kizárólag jogilag hitelesen indokolt, és alátámasztott esetben adja át a hatóságok részére.

Az adatkezelő által használt statisztikai eszközei:

A honlap publikus tartalmának megtekintéséhez semmilyen személyes adat megadása nem szükséges

A honlap regisztrált falhasználóként, (továbbiakban klubtag) való használatához egyes személyes adatok megadása kötelező, más adatok megadása megadása önkéntesen választható. Az adatok megadása önkéntes, azonban ezek hiányában a regisztráció nem lehetséges. Az adatok megadásával a regisztrációt beküldő természetes személy hozzájárulását adja a megadott adatainak az alábbiakban történi kezeléséhez.

1. Regisztrációkor megadandó kötelező adatok

- a honlap a klubtagok technikai megkülönböztetéshez feltétlenül szükséges adatok:

  • email cím (azonosításhoz szükséges) 
  • jelszó (azonosításhoz szükséges)  
  • felhasználó név

- törvényi előírások miatt - számlaadási kötelezettség -, valamint a tagsági kártya kézbesítéséhez szükséges adatok

  • név
  • lakcím vagy levelezési cím

A fenti adatok közül a felhasználónév publikus adat, az e-mail címet a klubtag önkéntesen zárt kör részére hozzáférhetővé teheti. A megadott e-mail címet harmadik félnek nem adjuk át, Az email címre adminisztratív célú üzeneteket, illetve tájékoztató és partnercégek információit tartalmazó, a klubtagok részére meghirdetett akciókat, kedvezményeket tartalmazó reklám hírleveleket küldhetünk. A honlapon lehet a tájékoztató és a reklám hírlevelekre feliratkozni, illetve azokról leiratkozni. 

Az előjegyzett tagok - jelentkezők - minden megadott adatát visszavonhatatlanul töröljük, amennyiben 

  • a regisztráció megerősítése 7 napon belül nem történik meg
  • a regisztrációs díj megfizetése 1 hónapon belül nem történik meg 

3. A regisztráció során generált adatok

  • klubazonosító szám - a Renault Megane tipuscsaládba tartozó gépkocsival regisztráló klubtag egyedi azonosító számot kap, amely megjelenik a honlapon a felhasználó névvel együtt. Az autóra kiragasztott, azonosítószámot tartalmazó matrica kapcsolatot teremthet az autót használó személy és a honlapon szereplő felhasználónév között!
  • tagsági kártya száma - a honlapon csak a klubtag számára hozzáférhető

4. Önkéntesen megadható személyes adatok, amelyeknél beállítható, hogy milyen látogatói kör számára legyen hozzáférhető

  • email cím - a regisztrációs email címmel egyező vagy attól eltérő
  • telefonszám
  • lakóhely megye és település, illetve kerület szintig
  • saját weboldal url

A megadott adatok a klubtag által beállított opciók szerinti publikussággal rendelkeznek, lehetnek csak az adminisztrátorok számára hozzáférhetőek vagy a regisztrált klubtagok részére hozzáférhetőek. Az adatokat harmadik félnek csak az alábbi célból adjuk át a szükséges mértékben:

  • tagsági kártya gyártása céljából a gyártónak (vezetéknév és keresztnév; tagsági kártya száma)
  • postai küldemény kézbesítése céljából a Magyar Posta Zrt-nek (vezetéknév és keresztnév, postacím)
  • a vezeték és keresztnév adatot a PIT BOX Korlátolt Felelősségű Társaság  (2600 Vác, Vám utca 10. 1. em. 4., cégjegyzékszám: 13 09 144768, adószám: 23163885-2-13) részére vásárlási kedvezmény biztosítása érdekében. Egyéb személyes adat nem kerül átadásra, így közvetlen beazonosításra, marketingcélú megkeresésre az átadott adat nem biztosít lehetőséget.

Az átadott adatok kezelése az érintett cégek saját adatkezelési szabályzata szerint történik, az adatok egyéb célra nem használhatják, tovább nem adhatják.

A regisztráció, illetve Klubtagság megszűnik annak lejártakor, amennyiben a  klubtag nem kéri a hosszabbítást.

A tag e-mailban megküldött kérésére is van lehetőség a tagság lejárat előtti megszüntetésére, azonban mivel a tagsági kártya határozott ideig érvényes, azt visszaszolgáltatni nem kell, a klubtagnak a Klub felé semmilyen anyagi vagy egyéb kötelezettsége nincs, így a lejárat előtti törlésből a tagnak előnye nem származik, illetve a tagság semmilyen hátrányt nem jelent.

A személyes adatokat az érintett e-mailban megküldött kérésére töröljük. A törlést követően a lejárt regisztráció meghosszabbítására nincs lehetőség, csak új regisztrációval lehet újra jelentkezni. Amennyiben az érintett nem kéri az adatai törlését, úgy lehetőség van a lejárt regisztráció reaktiválására a "megújításra" vonatkozó időtartamra. 

A regisztráció során megadott adatok törlését az érintett személy az alábbi módon kérheti

  • Postai úton: INFO-PORT NOFER Kft. 1102 Budapest, Kolozsvári u. 45.
  • emailban: regisztracioatmeganeklub [dot] hu címre küldött emailban.

A klubtag adatait - amennyiben nem kéri az adatai törlését - a tagsági viszony követő legfeljebb 5 évig tároljuk. Ezen időn belül biztosítunk lehetőséget a korábbi regisztráció reaktiválására. 

A meganeklub.hu weboldal tárhelyszolgáltatója:

webwise Hungary Kft. (4024 Debrecen, Kossuth u 8.; Cg: 09-09-004726)

 Telamon Glass Kft