33. Országos klubtalálkozó

2017.12.02

33. klubtalálkozó emléklap

2017. december 2-án ünnepelte a Klub a 15. születésnapját a 33. országos klubtalálkozó keretében, melynek szervezésére ismét MZ/X Móni és MZ/X vállalkozott.

Az igazi családi hangulatban telt rendezvényen a terem megtelt a részvevő klubtagokkal és családjaikkal.

A programot vv65-era nyitotta meg köszöntőjével, melyben arról szólt, mit is jelent az elmúlt 15 év a Klub , illetve az ebben hosszabb-rövidebb időt részvevő klubtagok számára.

Megnyitó köszöntő

 

Majd Kopi a szervezőknek köszönte meg, hogy segítségükkel együtt ünnepelhettük ezt a születésnapot.

Ezt követően az ebéd következett, majd folytatódott a program egy operett műsorral.  

 Operett műsor

A műsort követően kötetlen beszégetéssel folytatódott a program, a gyerekek a kialakított játszósarkokban szórakozhattak. A legkisebbekkel az anyukák fogalkozhattak a rajz- és kézműves asztalnál, a nagyobbak XBox és PS4 játékokban mérhették össze tudásukat.

A játék közben a gyerekek egyre izgatottabban várták, hogy mikor érkezik meg a Télapó. De mielőtt megérkezett volna a Nagyszakállú, előbb a két születésnapi tortát hozták be. A tüzijátékok látványa fokozta az ünnepi hangulatot.

Születésnapi torta

 

Szerencsére, ezután nem kellett sokáig várniuk a gyerekeknek, hamarosan megérkezett a Mikulás és hozta ajándékcsomagokkal teli puttonyát is, amelyből minden gyereknek jutott ajándék.

Megane Klub Mikulás

Miután minden gyerek megkapta az ajándékát és énekszóval útjára bocsátották a Mikulást, következett a vacsora, hogy mindenki energiával feltöltődve készüljön a programzáró retródiszkóra.

Nem is kellett sokat várni, mert megérkezett Dj Dominique, aki fergeteges hangulatot teremtett... 

Dj Dominique Megane Klub buli

...kicsik és nagyok egyaránt a táncparketten táncoltak. 

Dj Dominique Megane Klub buli

 

A klub - és a klubtagok - ismét méltó módon, egy remek találkozó keretében ünnepelhették a klub immáron 15. születésnapját. 

 Telamon Glass Kft