Tavaszi Geocaching kirándulás, 2006. május 6.

2006.05.06

Vállalkozó szellemű klubtagokkal, meghívott, illetve hozott vendégekkel (beleértve felnőtteket, gyerekeket és kutyákat) összesen körülbelül huszan gyűltünk össze a kirándulásra.

Pikniknek volt hirdetve a program, de mindenki, aki jött, a geocachingre és a kirándulásra volt inkább ráhangolódva. Így a sütés-fözés elmaradt, helyette a Velencei-hegység nyugati sarka várt minket.

Bemelegítésként a parkolótól kb 200 méterre levő GCBELL ládát kerestük meg. Ezután az Ingó-kövekhez mentünk fel, kisebb nagyobb csoportokra szakadva (türelmetlenebbek elöl), ahonnan csodás panorámában volt részünk, egy kis sziklát is másztunk a szebb kilátás érdekében és persze a GCingo ládát is megtaláltuk.

Ezután szavazással döntöttük el, hogy a Gránit-tanösvényt kihagyjuk és inkább rámozdulunk az Anikó-forrásnál elhelyezett GCAnfo multira.

Nem is bántuk meg, szép helyeket láttunk arrafelé is. A kirándulás „hivatalos része“ a parkolónál megejtett táplálékbevitellel végződött, azonban a társaság egy részét (a nagyobbik felét!!!) nem fárasztotta el eléggé ez a kb. 7-8 kilométer, így ebéd után még továbbmentek és Hajnival az élen – mostmár autóval – felkerestek még három ládát.

Kegyes volt hozzánk az időjárás is, így összességében egy szép kiránduláson vehettünk részt.

 Telamon Glass Kft