Őskor

2000. április 8. Kopi a Klub életében sorsdöntõ lépésre szánja el magát. Az alábbi hozzászólásával megnyitja a "Renault Mégane - szabd, vagy inkább ne" topicot. Õ sem sejtette, hogy ennek milyen következményei lesznek. (Tévedés ne essék, nem karosszéria-továbbképzés volt Kopi célja, de ez így sikerült neki akkoriban.)

"Egy ötajtós Renault Mégane-t szeretnék venni, de bizonytalan vagyok. Mindenféle elriasztó, vagy rábeszélõ infó érdekelne. Ha igen: 1,4, vagy 1,6? (Én inkább 1,6.) Hol? Vidéken, vagy Bp. Néztem Rover 214 Si-t, Astra 1,6-ot, Alfa 146-ot, Xsara-t, De felszereltségben, (papíron lévõ)menetteljesítményben a Renault tetszett. Csak semmi tapasztalatom nincs vele kapcsolatban. Egy R19-et vezettem. Hát 120-140 körül állandóan korrigálni kellett, nagyon gyatra volt az úttartása. A tulaj szerint típushiba. A kereskedõ is ezt mondta, de a Mégane - szerinte - egy álom. És mi a valóság? Köszi a segítséget! "

2000. április 22. A topic kezdetben nem igazán pezsgett, jól példázza ezt Kopi 37. hozzászólása: "Már arra gondoltam, a Moderatorokkal bezáratom a topicot érdektelenség miatt(bár a végén mindenféleképen ez lesz a sorsa), de most megindult egy kicsit. " (Szerencsére, nem lett igaza!)

2001. április 7. Hogy Kopi véleménye a topic sorsáról nem volt alaptalan, azt jelzi, hogy az elsõ év elteltével 117 hozzászólás született.

 Telamon Glass Kft