Újkor

2003. május 10. Véglegessé vált a Klubtagsági kártya formája (Klubtagsági kártya mintája) és az elsõ sorozat legyártása is megtörtént. Ezzel új korszak kezdõdött a Klub életében, amely elsõsorban a szervezettségben volt látható. Megtörtént a klubmatricák legyártása is, ezzel elértük az eredeti célkitûzésünket, az azonosító matricák elhelyezését a tehénkéken.

2003. május 17. A Fórumon megszületett a 15000. hozzászólás! De ekkor már a Fórum gyarapodása olyan dinamikussá vált, hogy nem is követtük a "kerekszámú" hozzászólásokat.

2003. május 20. A Klub teljes létszáma elérte a 100 fõt!

2003. június 13-15. A Klub 4. találkozójára került sor Siófokon, ahol elõször jelentkezett Renault márkaszerviz, mint a találkozó támogatója. A támogatás formája egy ingyenes átvizsgálás volt. De a találkozót követõen a Renault Siómente Kft lett az elsõ márkaszerviz, amely a klubkártyára állandó kedvezményt biztosított. Ezen a találkozón lett hagyománya a Klubban a piknik-jellegû összejöveteleknek.

2003. június 29. A sokak által már nagyon várt, névreszóló klubpólók gyártását sikerült megszerveznünk. Nem sokkal késõbb a sárga teniszpólók gyártását is megoldottuk.

2004. szeptember 5-7. Megrendezésre került a Klub 5. találkozója Szeged-Sziksósfürdõn. A találkozók szervezésében egy újabb fontos pont: ekkor véglegesedett az a szemlélet, hogy a találkozók középpontjába a tagok és velük a családtagok kerüljenek, és nem az autók voltak az elsõdlegesek. Így innentõl kezdve a találkozókon fõképp családi programokat szerveztünk, de persze azért az autós programokat sem számûztük.

2003. október 4. Kopi egy szolid kertipartit tervezett, gokartozással egybekötve. Erre meghívta az érdeklõdõ klubtagokat. Azonban olyan sokan jelentkeztek már elõre erre, hogy ebbõl lett a Klub 6. találkozója Budapesten. Itt láttunk elõször "élõben" Grandtour-t, egyik klubtársunk jóvoltából.

2003. október 11. A Klub támogatóinak köre folyamatosan bõvült ekkorra már a Renault Budapest Kft. is csatlakozott hozzájuk és ekkor egy ingyenes átvizsgálást végeztek a klubtagok autóin.

2003. november 8. A Klub egyéves születésnapja. Senki nem hitte volna egy évvel korábban, hogy ilyen remek eredményeket fogunk elérni a Klub szervezésében. Ekkor mintegy 160 tagja volt a klubnak.

2003. december 6. Ekkor tartottuk a Klub születésnapi találkozóját Inotán, mely egyben a 7. lett a találkozók sorában. Az alkalomhoz illõen a Mikulás, vagy más néven Tuzikulás (c) is megérkezett. A találkozón vendégeink voltak a Magyar Opeltulajdonosok Egyesületének (MOTE) vezetõi is.

2004. január 8. Igen sûrû volt a Klub élete ekkor, hiszen alig egy hónap telt el az elõzõ találkozó óta, máris sor került a 8. találkozóra, mely Gyöngyösön, illetve Mátraházán zajlott. Itt egy kicsit ismét az autós program volt hangsúlyosabb, mert havas pályán rendeztünk egy ügyességi versenyt.

2004. február-április Ebben az idõszakban is több különbözõ "célú" minitalit rendeztünk, ezzel is jelezve, hogy nemcsak az országos találkozókon van lehetõség közös programokra. Sor került az elsõ "regionális" minitalira, amely egy közös rendezvény volt a Twingó Klubbal.

2004. május 1-2. A Klub 9. találkozója Kerekegyházán. Külön érdeme volt a találkozónak, hogy egy rendkívül érdekes elõadást nézhettünk meg a kecskeméti planetáriumban.

2004. június 5. A planetárium sikerének hatására annak ismétlését sikerült megszervezni azok részére, akik elõzõleg nem láthatták. És ha már Kecskemétre mentünk, megtartottuk Tõserdõn az elsõ igazi klubpikniket.

2004. június 12. Egy különleges minitalira került sor, melynek a fõ (és majdnem egyetlen) programja Roller és Anna esküvõje volt. Ez is a Klub családiasságát erõsítette.

2004. június 18-20. A Klub 10. találkozója Gyõrújbaráton. Sajnos az eseményt egy súlyos baleset árnyékolta be, szerencsére személyi sérülés nélkül. Az ezt követõ idõszakban a klubtagok bebizonyították összetartásukat, és jelentõs anyagi segítség gyûlt össze a károsultak megsegítésére!

2004. június 26. - július 3. Az elsõ külföldi klubrendezvény, egyhetes olaszországi nyaralás került lebonyolításra.

2004. nyara Egymást érték a kisebb klubprogramok (piknikek, minitalik). Köztük külön említésre méltó a Suzuki gyár meglátogatásához kapcsolódó tali, mely annak ellenére meg lett végül tartva, hogy a rendezvény elõtt a gyár elfogadható indoklás nélkül lemondta a csoport fogadását!

2004. szeptember 25-26. A Klub 11. találkozója Tokajban. A találkozók szervezéséhez ekkorra sikerült az eddigi legoptimálisabb rendszert kidolgozni.

2004. október 6. Az elsõ klubdélután, Budapesten. Hagyományteremtés céljából indítottuk, így havonta rendszeresen van lehetõségünk találkozni. Hamarosan követte ezt a székesfehérvári klubdélután, és már szervezés alatt vannak más országrészek klubdélutánjai is.

2004. október 8. Egy speciális minitali, amelynek keretében a részvevõk egy vezetéstechnikai tréningen vettek részt.

2004. október 10. Az Ignis Klubbal közösen szerveztünk programot (elsõ ilyen jellegû program volt ez), amelynek keretében Szilvásváradon kirándultunk.

2004. november 7. Egy korszakzáró nap: elköszönünk a régi Honlapunktól, mely majd két éven át volt mindennapjaink része. Köszönjük mindenkinek, aki bármivel hozzájárult a tartalom bõvítéséhez, a szépítgetéséhez, a gondozásához!

 Telamon Glass Kft