Regisztráció

A tagsági kártyara kerülő valódi név!
Számlázási adatok
A Megane Klub regisztráció a regisztrációs díj befizetésvel válik aktívvá, melyről a megadott adatok alapján számlát állítunk ki, melyet emailban küldünk el. A számlázási adatok hiányában a hatályos adótörvények miatt regisztrációt nem tudjuk elfogadni, az adatok pótlásáig a regisztrációt nem tudjuk folytatni. A számlázási adatok valóságtartalmáért a regisztrációt beküldő felel, azt nem ellenőrizzük semmilyen módon.
Amennyiben nem magyarországi címet adsz meg
A tagsági kártya postázásához a pontos postacímre van szükség!

Regisztrációs tájékoztató és feltételek

Üdvözlünk a Renault Mégane Klub regisztrációs oldalán!

A legfontosabb tudnivalók és feltételek a Klubba történő jelentkezéshez:

A Klub tagja lehet bárki, aki elfogadja a Renault Mégane Klub Alapszabályában foglaltakat, vállalja az egyszeri regisztrációs díj megtérítését, amely jelenleg 3000 Ft, külföldi postacím esetén 3500 FT, és a regisztrációs űrlap elküldésével kéri felvételét a Klubba. A regisztrációs díj tartalmazza a regisztráció évére + 2 évre érvényes tagsági kártya és a belső ragasztású sorszámos klubmatrica árát, valamint a postaköltséget. A regisztrációs díjakból tartjuk fenn és üzemeltetjük a Klub honlapját és technikai fórumát. 

A tagsági kártya kedvezményekre jogosít a Klub partnercégeinél, valamint Klub tagjai közeli hozzátartozóikkal együtt jogosultak részt venni a Klub rendezvényein. A rendezvényeken való részvétel esetenként külön részvételi díj mellett lehetséges, amelyből a rendezvény szervezési költségeit fedezzük. 

Ha egyetértesz vele és elfogadod, akkor nézd át figyelmesen a tagok névsorát! A nick csak olyan név lehet, amely még nem szerepel a klubnévsorban.

Kétféle tagi státuszra lehet jelentkezni:

 • "tag" lehet az, aki Renault Mégane (Classic, Berline, Break, Coupe/Coach, Cabriolet, Scenic) , Megane II (Limousine, Berline, Grandtour, Coupe, Coupe Cabriolet, Scenic, Grand Scenic), illetve Megane III (Berline, Coupe) (és összes jövőbeni változat) típusú gépkocsival rendelkezik. A leendőtagok egy klubazonosító sorszámot is választhatnak.;
 • "tiszteletbeli tag" lehet az aki nem rendelkezik a fenti gépkocsik egyikével sem.
 • (Van egy harmadik kategória, a "senior tag", de ez nem választható. Azok a tagok kerülnek ebbe a státuszba, akik tagságuk folyamán megválnak Megane-juktól).

 

A tagi státusz meghatározása a megadott adatok alapján történik.

A szín meghatározásához segítséget jelenthet a műszaki adattábla. Az adattáblát, amely valójában egy matrica, az autó jobb első ajtaja mögötti B-oszlop alján találod. Kétféle változattal találkozhatsz:

1995-1997 között gyártott autók esetében
adattábla minta
1. kép
adattábla minta
2. kép
1997-től gyártott autók esetében

3. kép

4. kép
 
Szükséges adatok (a mintakép adatai zárójelben):
 • 1. kép első sor első 8 karaktere (VF1DA0F0) (típusazonosító)
  Megtalálható a Forgalmi engedélyben az Alvázszám adatsorban;
 • 2. kép harmadik sor középső három karaktere (377) (színkód)
 • 2. kép utolsó sor első karaktere (H) (gyártó üzem)
 • 3. képen a VF1-gyel kezdődő karaktersor (VF1KA0D0) (típus azonosító) 
  Megtalálható a Forgalmi engedélyben az Alvázszám adatsorban;
 • 4. képen a harmadik sor 3-5. karaktere (713) (színkód)
  Megtalálható a Garancia füzetben a kereskedő által kitöltött adatok között
 • 4. képen az első sor jobboldali karakter sor első betűje (R) (gyártó üzem)

Egyik adat sem teszi az autót egyértelműen beazonosíthatóvá, mint pl. a rendszám, de lehetővé teszi a műszaki adatok meghatározását!

A regisztráció menete a következő:

 1. Az űrlap elküldését követően egy automatikus visszaigazoló e-mail kerül kiküldésre a megadott e-mail címre. Ezért nagyon fontos az e-mail cím pontos megadása! Ha nem érkezik meg ez az e-mail, akkor ellenőrizd e-mail fiókod spam mappáját is! FIGYELEM! Tapasztalataink szerint az alábbi e-mail szolgáltatók esetében gyakran előfordul, hogy nem fogadják az automatikusan kiküldött leveleinket, így ezek használatát nem javasoljuk: Ciromail (@citromail.hu), Yahomail (@ymail.com, @yahoo.com). A nem javasolt e-mailok használatából adódó problémákért felelősséget nem vállalunk.
 2. A visszaigazoló e-mailra küldött válasz e-maillal kell megerősíteni a regisztrációs szándékot. A válasz hiányában a program automatikusan emlékeztető e-mailt küld minden reggel. 8 nap után töröljük a meg nem erősített regisztrációkat, semmilyen adatot nem tárolunk a továbbiakban!
 3. A megerősítés után 24 órán belül előjegyzett státuszba kerülsz és megy egy részletes tájékoztató e-mail a további tennivalókkal, a regisztrációs díj átutalásához szükséges infromációkkal. 
 4. A regisztrációs díj beérkezését követően, általában 48 órán belül kerül sor a tagsági viszony aktiválására. Erről e-mailban értesítünk. (A pénteken délután vagy este, illetve hétvégén indított utalások csak hétfőn érkeznek meg leghamarabb, ezt kérjük, vedd figyelembe.). A regisztrációs díj beérkezéséig az előjegyzett tagok hetente automatikus emlékeztető e-mailt kapnak. Ha nem érkezik meg a regisztrációs díj, akkor a megerősítéstől számított 30 nap elteltével töröljük a regisztrációt, semmilyen adatot nem tárolunk a továbbiakban!
 5. A megadott adatok alapján gyártatjuk le a tagsági kártyákat. Minimális rendelési mennyiséget ír elő a gyártó, ezért nem tudjuk azonnal legyártatni a névre szóló tagsági kártyát. A tapasztalatok alapján kb. havonta rendeljük meg az addig belépett új tagok kártyáit. 
 6. A kártyákat a gyártó postai úton küldi meg, általában egy héten belül, ezt követően postázzuk belföldre ajánlott, tértivevényes, elsőbbségi küldeményként, azaz az küldeményt aláírás ellenében kézbesíti a posta. Ha ez nem járt sikerrel a megadott címen, akkor a helyi postahivatalban kell átvenni. Külföldre normál, elsőbbségi küldeményként postázzuk a regisztrációs csomagot.

 Telamon Glass Kft