Ezt tudja egy alsó-középkategóriás kombi - ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZT: FORD FOCUS TURNIER, KIA CEED SW, RENAULT MÉGANE GRANDTOUR - 2019. - Totalcar

Technikai kategória: 

Az állandósult SUV-őrületben ne felejtsük el azokat, akik nem menekülnek a magasba, ha kell a hely a családnak. Megnéztünk három kompakt kombit, hátha feloldunk pár dilemmát a terepjárózás árnyékába szorult vevőkörnél.

Mivel az importőröknél nem szokás fapados tesztautókat tartani, felszereltségben a hármas teszt alanyai sem egyenlőek, de igyekeztünk túllátni az extrákon, és általános igazságoknál megfogni a kérdést: melyik 140-150 lóerő körüli benzines kombi a legjobb vétel a német és csehnémet mezőnyön kívüli világban?

 Kombi összehasonlító teszt - Renault Megane IV Grandtour

A nevezők közül ketten épp tavaly váltottak generációt, de a Renault is a félidei ráncfelvarrása előtt áll, azaz három évével frissnek mondható. Árban a Focus kombija a csúcs, ahogy hosszúságban is, de ahogy a tesztből kiderül, nem feltétlen ezeken dőlt el a meccs. Tessék egy táblázat pár fontos részlettel, aztán jön a szubjektív rizsa. 

A cikk folytatása:

https://totalcar.hu/tesztek/2019/02/07/osszehasonlito_teszt_ford_focus_kombi_kia_ceed_sw_renault_megane_grandtour/

Szerző: 

CSIKÓS ZSOLT, MÁTH DÁVID, STURCZ ANTAL 2019.02.07. 06:15

 Telamon Glass Kft